ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ

Βιομηχανία Επεξεργασίας Ξύλου

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η Εταιρία μας σε μια λογική διαρκούς επένδυσης και εξέλιξης, φροντίζει να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες και να εξοπλίζεται τάχιστα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της παγκόσμιας αγοράς, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο δυνατές προκλήσεις.

 Ο βιομηχανικός εξοπλισμός του είναι τελευταίας γερμανικής τεχνολογίας, σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα ποιότητας DIN και τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

 Όλες οι παραγωγικές μηχανές ρυθμίζονται αυτόματα μέσω ηλεκτρονικών ρομποτικών συστημάτων, ώστε να αποφεύγονται τα ανθρώπινα σφάλματα και να τηρείται η αυστηρή τυποποίηση των προϊόντων. Στο σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού και των παραγωγικών εγκαταστάσεων τηρούνται όλες οι προδιαγραφές CE για την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων. 

 Από το 2003 ο όμιλος έχει λάβει την πιστοποίηση των προϊόντων του κατά ISO EN 9001/2000 ΤUV Austria και το 2013 ήρθε και η πιστοποίηση ασφαλείας CE της Ευρωπαικής Οικονομικής ζώνης, για πρώτη φορά σε Ελληνική μονάδα επεξεργασίας ξυλείας. Η αναζήτηση όμως για το βέλτιστο αποτέλεσμα δε σταματάει εδώ. Δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο διαρκή ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων και για το σκοπό αυτό ειδικός επιστήμονας τεχνολόγος ξύλου με σύγχρονο εξοπλισμό πραγματοποιεί καθημερινά τεστ ποιότητας και αντοχής των παραγόμενων προϊόντων.

                                                  

Πιστεύοντας στη σύνδεση της επιστήμης με την παραγωγή, η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. ανέπτυξε συνεργασία με το εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, με σκοπό την εξεύρεση νέων μεθόδων ποιοτικού ελέγχου των παραγόμενων προϊόντων.

 

- Συνεχής Ποιοτικός Έλεγχος με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό.

- Πιστοποιητικό ISO και CE για τη διαδικασία παραγωγής των σύνθετων ξύλων.

- Τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός.

Προδιαγραφές

-Κόλλες: Μελαμινικές, με σκληρυντή εξωτερικής χρήσης

-Α' ύλη: Πεύκη ή Ελάτη

-Πυκνότητα Α' αύλης - 480kg/m3 με 15% υγρασία

-Υγρασία κατά τη συγκόληση στο εργοστάσιο - 10% ως 15%

-Ανοχές - Πάχος (+-) 2mm

-Ανοχές - Πλάτος (+-) 2mm

-Ανοχές - Μήκος (+-) 1mm

-Α' ποιότητα - Πλανισμένη, με σπάσιμο γωνιών

-Α' ποιότητα - Χωρίς μελανά τεμάχια

-Α' ποιότητα - Ομοιογενής υφή οικοδομική - πλανισμένα

-Οικοδομική - Κανένας περιορισμός στη χρήση των επιμέρους ξύλων