ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ

Βιομηχανία Επεξεργασίας Ξύλου

MedWood '14

Έκθεση MedWood 2014

DSC 0465

Η συμμετοχή μας στη Έκθεση MedWood 2014 στη Metropolitan Expo.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2014 στη Metropolitan Expo με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο του Ξύλου. 

DSC 0455

 Η εταιρεία μας είχε δυναμική παρουσία, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά προιόντα πιστοποιημένα κατά ΙSO 9001/2008 και CE 14080/2005, εγκαινιάζοντας μια νέα εξωστρεφή πορεία στη σύνθετη, κυρίως, αλλα και εν γένει, ξυλεία μιας και πιστεύουμε πως η Ελληνική παραγωγή και πιστοποίηση είναι ο μόνος δρόμος για να ξεπεράσουν οι πολύπαθες επιχειρήσεις του κλάδου την μεγάλη οικονομική κρίση και τις δυσκολίες στην αγορά.

 Η παρουσία μας στη MedWood δεν ήταν απλώς μια τυπική υποχρέωση, μιας και διαχρονικά φροντίζουμε να έχουμε κάτι νέο να παρουσιάσουμε σε κάθε ανάλογη περίσταση, αυτή τη φορά με τα νέα μας προιόντα και ένα περίπτερο το οποίο κατασκευάστηκε με όλο μας το μεράκι, απο δική μας σύνθετη ξυλεία, και με σκοπό όχι μόνο να τραβήξει τα βλέμματα αλλά και να παρουσιάσει τα προιόντα μας στην πράξη.   Σημαντική επίσης ήταν η συμβολή της έκθεσης στις επαφές μας με επιχειρήσεις του εξωτερικού και και η ενίσχυση, επι της ουσίας, του εξαγωγικού profile του ομίλου Βασιλόπουλοι και οι νέοι δρόμοι που ανοίγονται για την επιχείρηση μέσω των εξαγωγών. DSC 0463

 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν αλλα και όσους μας βοήθησαν, με τη γνώμη τους, να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε τα προιόντα μας στις ανάγκες της αγοράς. Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για την επόμενη έκθεση με διάθεση για νέες καινοτομίες.